loader
Foto

Literatură, teatru şi gimnastică

Vară pentru voi – 9 septembrie

 

Laura Lucescu
Alex Vasiliu
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

La Salonul Internaţional al Cărţii de la Chişinău, criticul şi istoricul literar Ioan Holban a primit din partea Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova Premiul de Excelenţă "pentru contribuţia substanţială la promovarea literaturii române din Basarabia". Astăzi vine în studioul TVR Iaşi să ne povestească despre pasiunea sa pentru teatru, scris şi citit.

La finalul săptămânii trecute s-a încheiat la Fălticeni cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Gr. V. Birlic”. Despre dragostea tinerilor faţă de teatru şi ce s-a întâmplat la Fălticeni vreme de şapte zile aflăm de la organizatori.

La sfârșit de septembrie, Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui ediţia a X-a a Memorialului de Gimnastică Ritmică Gineta Stoenescu, acolo unde spectatorii vor avea accesul liber pe perioada competiţiei. Două dintre campioanele Iaşului la acest sport vor veni la Vară pentru voi şi ne vor povesti despre ce înseamnă să faci sport de performanţă de la o vârstă fragedă.

Vă aşteptăm tot La Conac, la ora 17.00,  împreună cu întreaga echipă TVR Iaşi.

 

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu, Alex Vasiliu şi Andreea Ştiliuc

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi