loader
Foto

Vară pentru voi - Întâlnire cu mari campioni

Vară pentru voi – luni, 1 septembrie

 

Laura Lucescu
Alex Vasiliu
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Laura Lucescu a revenit în forță la Vară pentru voi. Lovitura de începere a emisiunii a dat-o o legendă a fotbalului. În 1982, Paolo Rossi a câștigat, alături de echipa ItalieiCampionatul Mondial din Spania, fiind și golgheter al acelei ediții.

Tot astăzi am aflat cine a câștigat trofeul celei de-a XX-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret “Cătălina”.

Artistul plastic Mihai Coțovanu, un maestru al culorii, ne-a vorbit despre cea mai recentă expoziție a sa.

Am punctat în finalul emisiunii Caravana scrimei românești, un eveniment ce ajunge mâine la Iași. Toți cei interesați se vor putea întâlni cu mari campioni și antrenori de scrimă. Alexandru Siriteanu, vicecampion olimpic la sabie, a fost invitatul special al Laurei Lucescu.

 

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu şi Alex Vasiliu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

9:00 Ziua bună de la Iași

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi