loader
Foto

Vară pentru voi - la TVR 3 şi TVR Iaşi

De luni până vineri, la TVR 3 şi TVR Iaşi, începând cu ora 17.00, emisiunea "Vară pentru voi" vine cu subiecte interesante şi cu invitaţi pe măsură.

 

Carmen Târnoveanu
Vară pentru voi

Ediţiile sunt disponibile online pe TVR+

Vară pentru voi este emisiunea-magazin pe care o puteţi urmări în fiecare după-amiază între orele 17.00 şi 18.00 pentru a vă informa şi a vă bucura totodată de întreg potenţialul creativ pe care vi-l pun la dispoziţie cei implicaţi în realizarea emisiunii.

Carmen Târnoveanu deschide seria moderatorilor de peste vară, iar conţinutul primelor ediţii face referire la evenimentul marcant al acestei perioade: FIE, Festivalul Internaţional al Educaţiei. Aşadar, ediţia de luni, 23 iunie, Vară pentru voi v-a adus un invitat puternic racordat la FIE, alături de care s-a discutat pe marginea programului acestei a doua ediţii a Festivalului.

Treptat, am ales o destinaţie de vacanţă undeva între cetinile Bucovinei, moment asezonat ulterior de al doilea invitat: Alexandu Brădăţan. Muzică "de-a locului", aşadar şi oleacă de poveşti despre ce şi cum se mai întâmplă prin zona unde Cântă cucu, bată-l vina!.

Cel de al treilea invitat a venit în prima ediţie, din 23 iunie, de la Botoşani. Cătălina Constantinescu este preşedintele Asociaţiei "Vis de artist" şi ne-a vorbit despre o iniţiativă a botoşănenilor legată de Ziua Europeană a Muzicii.

Deschideţi televizorul pe TVR Iaşi şi TVR 3 - relaxaţi-vă, că doar v-aţi întors acasă!... Vară pentru Voi!

***

Vară pentru voi

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 ABC

-UL democratiei&Mașina Timpului Realizator - Ovidiu Mihăiuc / Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi