loader
Foto

Vară pentru voi – Cum depăşim sindromul post-vacanţă!

Reîntoarsă dintr-o vacanţă binemeritată, Raluca Aftene a reintrat în rolul de moderator al emisiunii Vară pentru voi .

 

Raluca Aftene
Oana Lazăr
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Vară pentru voi – luni, 18 august

Nu întamplător una dintre temele pe care vi le-am propus luni a fost nostalgia după concediu. Psihologul Cristian Petrescu ne-a explicat simptomele aşa-numitului „sindrom post-vacanţă” şi ne-a învăţat câteva trucuri pentru a ne readapta la rutina zilnică.

Nu trebuie să fii psiholog pentru a-ţi da seama că muzica e terapie curată, aşa ca ne-am tratat de depresia post-concediu şi cu ajutorul trupei Adamos Band.

O soluţie pentru a nu ajunge la depresia post-concediu este să nu te rupi cu totul de muncă atunci când pleci în vacanţă. Pare ciudat, dar uneori poate fi plăcut. Artiştii plastici se reunesc mereu vara în tabere de creaţie.

La Stânca Costeşti, pe malul Prutului, chiar pe hotarul dintre România şi Republica Moldova, pictori ieşeni şi basarabeni s-au bucurat de o vacanţă în care arta, pescuitul şi prietenia au încăput în aceeași barcă. Despre cele zece zile de aventuri pe malul Prutului au povestit artiştii plastici Constantin Tofan, Vasile Brânzan, dar și Milică Popescu, fostul director al Barajului Stânca Costeşti şi omul care locuieşte în ultima casă din Uniunea Europeană.

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Oana Lazăr

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:30 Reporter special

- Vocația matematicii la elevii olimpici Realizator - Vasile Arhire
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi