loader
Foto

Vară pentru voi - Bucătăria mea de vară...

Vara e generoasă, întotdeauna. Ne hrăneşte sănătos și îmbelşugat. Tot ce este verde, roșu, galben – se asortează în farfurie.

 

Raluca Aftene
Oana Lazăr
Vară pentru voi

Ediţia din 19 august este disponibilă online pe TVR+

Mai ales dacă învăţăm de la un pasionat al bucătăriei. Marius Cristian, zis Costachel. Pentru el, de la istorie la jurnalism, n-a fost decât un pas. Și încă unul, până la gastronomie, adevărata sa pasiune.

Astăzi, la Vară pentru voi, aflăm de la Costachel cum să ne descurcăm în bucătărie cu tot ceea ce ne oferă, în mare libertate, luna august. Secretele dovleceilor, misterele tomatei și poezia în care înoată o vânătă umplută așa cum se cuvine... Om bizuit pe cărți adevărate de gastronomie, dar și pe o practică zilnic exersată, Costachel ne va bucura cu poveștile sale unice.

De asemenea, medicul Iulian Zonenstein va explica principiile de bază ale nutriţiei sănătoase. Și totul arată mai bine lângă un pahar de vin adevărat. Valeriu V. Cotea, oenolog și preşedinte al Patronatului Naţional al Viei și Vinului. De doi ani este „şeful” oenologiei mondiale, în calitate de preşedinte al "Codul internaţional al practicilor oenologice".

Raluca Aftene în direct cu acești invitați speciali va așteaptă de la orele 17.00.

 

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Oana Lazăr

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

20:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi