loader
Foto

Un nou sezon „FamiliON”, la TVR Iași| VIDEO

Duminică, 18 februarie, deschidem noul sezon cu familia Vatamaniuc, de la care am învățat că mai există ceva de făcut chiar și atunci când speranța însăși slăbește: fiecare poate ajuta, măcar un pic, pentru a schimba un destin!

 

Laura Lucescu
FamiliON

Vatamaniuc Aurora lucrează de peste 30 de ani în domeniul serviciilor sociale și a promovării drepturilor copilului. Este specialist în reabilitarea bazată pe comunitate a persoanelor cu dizabilități, fondator şi manager general al Fundaţiei Star of Hope Romania, de 25 ani.

Soţul său, Adrian Vatamaniuc, omul cu mâini şi idei de aur, este inginer şi administrator al centrului din Iaşi, responsabil pentru investiții în proiecte. Misiunii lor de a ajuta familii greu încercate li s-au alăturat şi cei trei copii: Adina, Amelia şi Sebi.

Adina a absolvit Universitatea de Arte din Iaşi şi este masterandă la Artă murală şi ceramică, iar la “Star of Hope” coordoneaza “Clubul de creativitate pentru mame”. Amelia, absolventă a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iași, unde urmează în prezent şi cursurile doctorale, a înfiinţat propria firmă de Marketing Digital, prima întreprindere socială de acest fel din România. La “Star of Hope” conduce “Clubul tinerilor pentru orientare în carieră”. În acelaşi club este voluntar şi Eusebiu, sau Sebi, cum îi spune toată lumea, mezinul familiei Vatamaniuc, student la Facultatea de Informatică a UAIC Iaşi.

***

O emisiune de Laura Lucescu

18:30 Iașii marilor iubiri

- Sofia KontosiRealizator - Oana Lazăr

19:00 Ziua bună de la Iași

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Festivalul Naţional de Folclor “Pe obcina neamului”, ediţia a V-a | VIDEO

Prima parte - marți, 30 aprilie, de la ora 15.00, la "Cântec şi poveste", la TVR3

Pensiunile din Bucovina, în prag de sărbătoare | VIDEO

Pregătirile pentru Paști au cuprins toată Bucovina.

 

#tvriasi