loader
Foto

Un nou sezon „FamiliON”, la TVR Iași| VIDEO

Duminică, 18 februarie, deschidem noul sezon cu familia Vatamaniuc, de la care am învățat că mai există ceva de făcut chiar și atunci când speranța însăși slăbește: fiecare poate ajuta, măcar un pic, pentru a schimba un destin!

 

Laura Lucescu
FamiliON

Vatamaniuc Aurora lucrează de peste 30 de ani în domeniul serviciilor sociale și a promovării drepturilor copilului. Este specialist în reabilitarea bazată pe comunitate a persoanelor cu dizabilități, fondator şi manager general al Fundaţiei Star of Hope Romania, de 25 ani.

Soţul său, Adrian Vatamaniuc, omul cu mâini şi idei de aur, este inginer şi administrator al centrului din Iaşi, responsabil pentru investiții în proiecte. Misiunii lor de a ajuta familii greu încercate li s-au alăturat şi cei trei copii: Adina, Amelia şi Sebi.

Adina a absolvit Universitatea de Arte din Iaşi şi este masterandă la Artă murală şi ceramică, iar la “Star of Hope” coordoneaza “Clubul de creativitate pentru mame”. Amelia, absolventă a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iași, unde urmează în prezent şi cursurile doctorale, a înfiinţat propria firmă de Marketing Digital, prima întreprindere socială de acest fel din România. La “Star of Hope” conduce “Clubul tinerilor pentru orientare în carieră”. În acelaşi club este voluntar şi Eusebiu, sau Sebi, cum îi spune toată lumea, mezinul familiei Vatamaniuc, student la Facultatea de Informatică a UAIC Iaşi.

***

O emisiune de Laura Lucescu

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi