loader
Foto

TVR Iaşi prezent la Festivalul Zestrea Asăuanilor

În cadrul evenimentului a fost lansat un nou DVD marca TVR Iaşi care-i are ca protagonişti pe Oltiţa Todircă şi Nicu Chiriţă.

 

Margareta Andreescu
Satul meu

Weekendul trecut o echipă TVR Iaşi a fost prezentă la Festivalul de Folclor şi Tradiţii Populare "Zestrea Asăuanilor". Peste 200 de copii şi tineri au prezentat cântece şi dansuri şi au râvnit la premiile concursului organizat de Asociaţia Culturală "Ca la noi"Primăria Asău şi Consiliul Judeţean Bacău.

Pe lângă recitalurile, meşteşugurile şi tradiţiile autentice, pe lângă tabloul nunţii ţărăneşti prezentat pe scenă, spectatorii au mai avut parte de o surpriză. TVR Iaşi a lansat în premieră pe tapşanul de la Apa Asău un DVD cu emisiunea "Cântec şi Poveste" avându-i ca protagonişti pe Oltiţa Todircă şi Nicu Chiriţa. O parte din cei prezenţi au putut primi cadou chiar de la îndrăgiţii interpreţi acest DVD .

Un reportaj amplu de la eveniment va putea fi urmărit în cadrul emisiunii “Viaţa la ţară” odată cu grila nouă de programe TVR Iaşi, de pe 5 octombrie 2015!

13:00 Satul meu

- Despre comuna Scânteia, satul care arată că există viaţă şi dincolo de oraşRealizator - Sergiu Ciocoiu

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1
 

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

Campioni la robotică | VIDEO

Campioni la robotică | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

O echipă de elevi din Focșani a câștigat campionatul mondial de robotică, desfăşurat zilele acestea la Houston, în SUA.

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvriasi