loader
Foto

TVR Iaşi 25

Fiecare în parte și toți împreună, noi, ai noștri, acest TVR IAȘI, purtăm această identitate de 25 de ani.

 

Carmen Olaru
Laura Lucescu

Când se împlineşte un sfert de secol de când fiecare cadru filmat și fiecare generic pleacă în eter pentru a ajunge la cei care se bazează pe același prieten indiferent de zi, parcă simţim că sărbătoarea este mai însemnată decât altele.

 

25 de ani de TVR Iaşi înseamnă o bucurie a noastră, a celor care am iscălit în dreptul poveștilor ce străbat Moldova și țara, dar și un album de amintiri în care am adunat autografele unor artişti și oameni ce au creat istoria, cultura, arta prin noi viziuni.

 

Fiecare în parte și toți împreună, noi, ai noștri, acest TVR IAȘI, purtăm această identitate de 25 de ani. Este titlul nostru de noblețe lipit de propria noastră semnătură. Pentru toate bucuriile acestor 25 de ani care au trecut, aniversăm cu un program de 25 de emisiuni, cu 25 de prieteni, adică tot atâtea capitole de viață- TVR Iaşi 25.

 

Să nu lipsiți la aceste întâlniri. Pentru că e o aniversare care vă aparține, dragi telespectatori. Poate nu v-a spus nimeni, dar unii altora ne aparținem, dacă tot suntem zi de zi, aceiași prieteni...

TVR Iaşi 25 este un proiect realizat de Carmen Olaru (producător), Laura Lucescu (moderator – redactor) şi de întreaga echipă TVR Iaşi.

TVR Iaşi 25

TVR Iaşi: duminica, ora 19.30
Reluare: luni, ora 11.00 şi duminică, ora 19.30

TVR 3: sâmbăta, ora 11.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi