TVR Iaşi 23: Sunet şi culoare în lumea satului
vineri, 31 octombrie 2014
TVR Iaşi 23 ne găseşte împreună la vernisajul expoziţiei artistului naiv, Gheorghe Ciobanu.
TVR Iasi 23 - 3 nov

Sunet şi culoare în lumea satului” este sloganul sub care TVR Iaşi aniversează 23 de ani de emisie. Primul eveniment aniversar va avea loc luni, 3 noiembrie, de la ora 19.00, la Palas Iaşi şi va consta în vernisajul expoziţiei pictorului naiv Gheorghe Ciobanu şi un microrecital Sofia Vicoveanca.

Atâta frumuseţe a pus Dumnezeu în lumea aceasta, anume pentru bucuria oamenilor, încât n­ar trebui să existe pe lume oameni trişti, îngrijoraţi şi răi.

Gheorghe Ciobanu

Lumea aceasta, credibilă pentru unii, adevărată pentru alţii, o vedem de­aproape întâlnindu­ne cu artistul naiv, Gheorghe Ciobanu. 23 de ipostaze ale naturii vor reface cele mai relevante secvenţe din cei 23 de ani de viaţă ai Studioului TVR Iaşi.

Publicul va avea prilejul de a dialoga şi de a obţine autografe de la Sofia Vicoveanca. TVR Iaşi va prezenta secvenţe din filmul realizat cu artistul Gheorghe Ciobanu din Bălţaţi, Iaşi. Evenimentul va fi moderat de Carmen Târnoveanu.

Evenimentul va fi transmis în direct pe canalele TVR Iaşi Regional şi TVR3, precum şi online pe canalul Youtube TVR Iaşi:

Luni, 3 noiembrie, ora 19.00, Palas Mall

 • 19:00
  Invitaţie la spectacol
  : Chinezii
 • 20:00
  Regiunea in obiectiv
 • 21:00
  Iasii Marilor Iubiri
  (reluare)
 • 21:30
  Telejurnal regional
 • 22:00
  Preluare TVR3