loader
Foto

TVR Iaşi 23: Sunet şi culoare în lumea satului

TVR Iaşi 23 ne găseşte împreună la vernisajul expoziţiei artistului naiv, Gheorghe Ciobanu.

 

Carmen Olaru
Carmen Târnoveanu
Horia Gumeni
SĂRBĂTOARE LA ZI MARE

Sunet şi culoare în lumea satului” este sloganul sub care TVR Iaşi aniversează 23 de ani de emisie. Primul eveniment aniversar va avea loc luni, 3 noiembrie, de la ora 19.00, la Palas Iaşi şi va consta în vernisajul expoziţiei pictorului naiv Gheorghe Ciobanu şi un microrecital Sofia Vicoveanca.

Atâta frumuseţe a pus Dumnezeu în lumea aceasta, anume pentru bucuria oamenilor, încât n­ar trebui să existe pe lume oameni trişti, îngrijoraţi şi răi.

Gheorghe Ciobanu

Lumea aceasta, credibilă pentru unii, adevărată pentru alţii, o vedem de­aproape întâlnindu­ne cu artistul naiv, Gheorghe Ciobanu. 23 de ipostaze ale naturii vor reface cele mai relevante secvenţe din cei 23 de ani de viaţă ai Studioului TVR Iaşi.

Publicul va avea prilejul de a dialoga şi de a obţine autografe de la Sofia Vicoveanca. TVR Iaşi va prezenta secvenţe din filmul realizat cu artistul Gheorghe Ciobanu din Bălţaţi, Iaşi. Evenimentul va fi moderat de Carmen Târnoveanu.

Evenimentul va fi transmis în direct pe canalele TVR Iaşi Regional şi TVR3, precum şi online pe canalul Youtube TVR Iaşi:

Luni, 3 noiembrie, ora 19.00, Palas Mall

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi