loader
Foto

TVR Iași a împlinit, pe 3 noiembrie, 32 de ani de la înființare

Din 1991 și până în prezent, Studioul TVR Iași a devenit un punct de reper în comunitatea media din județele Moldovei, fiind recunoscut pentru angajamentul față de jurnalism de calitate, imparțialitate și transparență.  

 

Echipa TVR Iași rămâne dedicată misiunii de a oferi telespectatorilor săi informații de încredere și de a promova cultura și valorile autentice, răspunzând astfel menirii de serviciu public.

Studioul Teritorial TVR Iaşi emite zilnic între orele 7.00 - 22.00, dar contribuie cu știri, reportaje, documentare, emisiuni magazin cu specific educaţional, cultural şi de divertisment și la grilele TVR 1, TVR 2, TVR 3 și TVR Info.

În plus, din această toamnă, echipa de la Iași vă oferă, în fiecare dimineață, o doză generoasă de bună dispoziție. Emisiunea „ZIUA BUNĂ de la Iași” este difuzată la TVR Iași și TVR3, de luni până vineri, începând cu ora 9.00.

Cei 32 de ani de la înființare au fost marcați și prin expoziția de grafică satirică „CHIPURI PRINTRE ANI, LA TVR IAȘI”. Lucrările realizate de artistul plastic gălățean Viorel Baciu sunt expuse la Muzeul Unirii din Iași.

La ceas aniversar, facem o reverență atât în fața celor care au înființat Studioul TVR Iași, cât și în fața publicului care ne-a fost alături în toți acești ani. Vrem să rămânem o voce de încredere în regiunea Moldovei, să fim acolo unde se întâmplă evenimentele cu adevărat importante și să le transmitem pentru dumneavoastră.

TVR Iași: 32 de ani, același prieten!

(w882)


11:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)

12:00 Invitație la spectacol (R)

- Recital de chitară clasică - Dragoș Ilie Realizator - Violeta Gorgos (Reluare)
 
Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Pasca este cea mai importantă coptură rituală cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

Cum ne hidratăm corect?

Cum ne hidratăm corect?

publicat: joi, 02 mai 2024

O nouă ediție "Ziua bună de la Iași" a fost difuzată joi, 2 mai, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

Ediție câmpenească, la

De 1 Mai v-am dat "Ziua bună" de pe malul lacului Ciric. Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

 

#tvriasi