loader
Foto

Tradiţii şi legende bucovinene

Viaţa la ţară, realizator: Sergiu Ciocoiu

 

Sergiu Ciocoiu
Satul meu

A treia ediţie a festivalului intitulat “Tradiţii şi legende bucovinene” a însufleţit comuna Horodnic de Sus, lângă Rădăuţii Sucevei, în weekendul trecut. Manifestarea vine la puţin timp după evenimentul din luna iulie, dedicat cailor.

Sute de oameni au venit aici pentru a se bucura de sărbătoarea câmpenească organizată aici. Gospodari şi artişti populari din 28 de localităţi ale judeţului Suceava s-au adunat pentru a-şi prezenta obiceiurile, dansurile şi cântecele populare.

Festivalul “Tradiţii şi legende bucovinene” este iniţiat de Consiliul Judeţean Suceava, împreună cu două Grupuri de Acţiune Locală din zonă: GAL Suceviţa – Putna şi GAL „Ţinutul Bucovinei”. Evenimentul a fost susţinut de TVR Iaşi în calitate de partener media.

Un reportaj de la sărbătoarea de la Horodnic va putea fi urmărit pe TVR Iaşi regional, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi în cadrul noului sezon al emisiunii “Viaţa la ţară”, după data de 5 octombrie 2015.

Viaţa la ţară: Tradiţii şi legende bucovinene

Realizator: Sergiu Ciocoiu

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi