loader
Foto

Televiziunea ca spectacol

În culisele Seminarului Internaţional de Jurnalism de la Iaşi

 

Raluca Aftene
Reporter special

Seminarul Internaţional de Jurnalism de la Iaşi - trei zile în care jurnalişti din România, Marea Britanie şi Franţa au vorbit despre spectacolul audiovizual în faţa unor tineri care visează să-şi pună semnătura  în dreptul unei sigle de televiziune.

Într-o nouă ediţie a emisiunii „Reporter Special” îi veţi cunoaşte pe cei care au transformat evenimentul într-un adevărat spectacol... de idei. Unul dintre cei mai mari specialişti britanici din domeniul audiovizual - David Lowen, un dramaturg român de talie mondială - Matei Vişniec,  un jurnalist cu dublă formaţie, franceză şi americană - Nicolas Don, unul dintre cei mai buni  realizatori de reportaj al televiziunii române - Irina Păcurariu, o personalitate a jurnalismului cultural - Cristina Hermeziu, singurul jurnalist român premiat de ONU - Marian Voicu, primul român pe Everest - Ticu Lăcătuşu, fondatorul şcolii de jurnalism de la Iaşi - Daniel Condurache, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, cu toţii traineri într-o nouă ediţie de succes a seminarului organizat de TVR Iaşi.

Emisiunea o puteţi urmări luni, la ora 20.00, pe TVR Iaşi. De neratat!

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi