loader
Foto

Tableta de sănătate: Ozonoterapia

Ozonoterapia este o procedură medicală nouă în România, dar folosită pe plan internațional de peste 40 de ani. Aflaţi mai mute detalii în ediţia de joi, de la ora 19.00, la TVR 3 şi TVR Iaşi.  

 

Claudia Dănăilă
Tableta de sănătate

Acest tip de terapie poate fi aplicată cu succes în tratamentul oricărui sindrom dureros. Acționează asupra cauzelor afecțiunilor reumatice prin oxigenarea masivă a țesuturilor afectate de inflamație, intensifică circulația sangvină și elimină toxinele acumulate. Ozonoterapia stimulează imunitatea organismului, tratează eczemele, migrenele, alergiile celulita și ridurile. Căile de administrare ale tratamentului sunt injectabile.

Mai multe amănunte despre ce este ozonoterapia, ce afecțiuni mai poate trata, dacă această terapie are contraindicații și efecte adverse aflați joi, 3 aprilie, de la ora 19.00, din emisiunea Tableta de sănătate.

Nu uitați că puteți intra în direct cu specialiștii din studio la nr. de telefon 0232.215.400.

Tableta de sănătate

Realizator : Claudia Tudose

Joi, ora 19.00

În direct, TVR 3 și TVR Iași

14:45 ABC

-UL democratiei&Mașina Timpului Realizator - Ovidiu Mihăiuc / Dan Trofin

15:00 Ediții de colecție

- Tele-viziunea mea - Stelian DumistrăcelRealizator - Dana Ișoveanu
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi