loader
Foto

Tableta de sănătate: Cum să trăiești mai mult?

Invitați: prof.univ.dr. Grigore Tinică, chirurg cardiovascular, și Igor Nedelciuc, cardiolog intervenționist

 

Claudia Dănăilă
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Inima este un organ care acționează într-un mod extraordinar! Asemeni unui motor, inima pompează aproximativ 5 litri de sânge în întregul organism uman, doar într-un minut. În ciuda acestei capacități uimitoare și a faptului că viața este posibilă datorită ei, mulți dintre noi nu ne protejăm sănătatea inimii. Ca să trăim mai mult, avem nevoie, în primul rând, de o inimă puternică.

Cardiopatia ischemică este cea mai frecventă boală întâlnită atât în România, cât și la nivel mondial. Numărul pacienților diagnosticați cu cardiopatie ischemică și aflați în evidențele Ministerului Sănătății se ridică la aproape un milion de cazuri. Boala se află pe primul loc în topul cauzelor de deces din România.

Ce este cardiopatia ischemică, primele simptome care trebuie să ne alerteze, care este opțiunea de tratament (medicamentos sau chirurgical) și dacă este o boală vindecabilă... aflați la Tableta de sănătate, joi, 29 mai, ora 19.00 de la invitații Claudiei Dănăilă – Tudose.

 

Tableta de sănătate

Realizator: Claudia Dănăilă – Tudose

TVR Iași și TVR 3: joi, 29 mai, ora 19.00

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi