loader
Foto

Suntem „Împreună lângă brad”, la TVR Iaşi

Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia v-au întâmpinat joi, 19 decembrie, de la ora 7:00,  cu informaţii din zona Moldovei, cadouri şi muzică.

 

Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
Accent Regional

De la prima oră a dimineţii ne vin colindători. Lorena Dupu, Bianca Baltă şi Elisabeta Ifrim ne aduc daruri muzicale. Fetele vor fi însoţite de prof. Marcel Dupu, director al Palatului Copiilor din Botoşani şi coordonator al Ansamblului „Mugurelul” din Dorohoi.

Despre noutăţile şi programul sărbătorilor de iarnă al mijloacelor de transport public din Iaşi discutăm cu Adrian Mihai, purtător de cuvânt din cadrul Regiei Autonome de Transport Public Iaşi (RATP).

Campania TVR Iaşi „În aşteptarea lui Moş Crăciun” continuă. Spiriduşul Roxana Bratec vine să ne vorbească despre familia la care vor ajunge mâine darurile Moşului.

Uniunea Artiştilor Plastici din România, filiala Iaşi, vă invită la expoziţia „Iarna în pictura ieşeană contemporană”. Mai multe detalii aflăm de la Eugen Mircea, curatorul expoziţiei.

Suntem „Împreună lângă brad” alături de Parascheva Burduja, elevă a Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici”, la clasa prof. Marcel Maxim.

În Iaşi există peste 300 de oameni ai străzii, iar pentru că zilele sunt din ce în ce mai friguroase, Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi (DAC) a amenajat un adăpost pentru ei. Luminiţa Munteanu, director al DAC, vine să ne vorbească despre situaţia acestora, dar şi despre ajutoarele pe care le oferă bătrânilor în prag de sărbători.

Giulia Sîrbu, elevă a cercului „Melos” de la Palatul Copiilor din Iaşi, condus de prof. Gabriela Nechita ne aduce colindul său de sărbători către finalul emisiunii.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi