loader
Foto

Steliana şi Andrei, „Împreună lângă brad” la Regional Cafe

Sărbătorile de iarnă bat la uşă.  În ediţia din 17 decembrie am primit colindători şi am susţinut campanii umanitare.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE

Ediţia de marţi 17 decembrie este disponibilă online pe TVR+

La prima oră a dimineţii facem mişcare. Constanţa Ţurcanu ne propune câteva exerciţii pentru a începe ziua cu un tonus pe măsură.

La Gala Premiilor de Excelenţă în medicina ieşeană, una dintre personalităţile apreciate pentru activitatea de până acum a fost prof. dr. Eugen Târcoveanu. Acesta ajunge în studioul nostru pentru a vorbi despre performanţe medicale în chirurgia generală.

Primim şi colindători. La “Regional Cafe” vor ajunge în studio: Karina Pop, Romeo Zaharia, Doina Moroşanu şi Muzik Art.

Ajungem şi la ediţia a IV-a a Târgului “Tradiţii pe uliţa Lăpuşneanu”. Evenimentul se desfăşoară în perioada 17-19 decembrie 2013. Aurica Ichim, directorul Muzeului Unirii din Iaşi şi meşterul Eusebiu Iacinschi din Botoşani ne vor povesti despre tradiţiile de iarnă din zona Moldovei, dar şi de pe uliţa Lăpuşneanu.

Reporterul Buzz, Ana Iftodeanu, a lansat cea de-a doua cărticică a ei, intitulată “Magia Crăciunului”, care cuprinde povestioare despre spiritul Crăciunului. Fetiţa de numai 10 ani a dorit ca lansarea să aibă loc în perioada sărbătorilor de iarnă dintr-un motiv extraordinar: Ana îşi doreşte ca banii rezultaţi în urma vânzării cărţii să fie oferiţi unui copil care are nevoie foarte mare de ei şi s-a decis să-i doneze Alexiei, fetiţa de doi ani, diagnosticată cu cancer care va trebui să efectueze o serie de intervenţii medicale în străinătate. Ioana Matfeev şi Ana Iftodeanu de la ziarul Buzz din Botoşani ajung mâine în studioul TVR Iaşi.

Clubul Sportiv Offroad Iaşi a organizat campania “Caravana de Crăciun”. Pe unde au ajuns membrii clubului şi pe cine au făcut fericiţi vom afla de la Elena Manolache şi Robert Copacinschi.

Dacă suntem cuminţi, este posibil ca mâine să vină în studioul nostru şi Moş Crăciun. Îl aşteptăm cu mare drag.

Regional Café

TVR Iaşi şi TVR 3: Marţi, 17 decembrie, ora 7.00

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

21:30 Descriptio Moldaviae

- Mănăstirea Putna prima parte Realizator - Raluca Aftene
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi