loader
Foto

Galerie foto

Spectacolul promovării în exclusivitate la TVR

CSMS Iaşi - ACS Berceni, sâmbătă, 7 iunie, de la ora 20.00

 

Lucian Lucescu
Arena

Echipa CSMS Iaşi şi suporterii săi vor sărbători promovarea în Liga I la fotbal. Ieşenii întâlnesc pe ACS Berceni în ultima etapă a campionatului.

Meciul va fi urmat de festivitatea de premiere a fotbaliştilor şi antrenorilor echipei din Copou, ceea ce reprezintă punctul culminant al serii. Organizatorii au anunţat că au pregătit mai multe surprize suporterilor - foc de artificii, spectacol de lasere, confetti, etc.

Toate acestea, dar şi reacţii de la jucători, antrenori şi conducători vor putea fi urmărite în direct la TVR Iaşi, TVR3 și tvrplus.ro, sâmbătă, 7 iunie, de la ora 20.00.

Luni, 9 iunie, la emisiunea Arena va fi difuzat un amplu reportaj de la partida de sâmbătă - rezumatul meciului, atmosferă şi declaraţii.

13:30 Reporter special

Realizator - Ioana Doleanu

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi