loader
Foto

Spectacolul de închidere a stagiunii Ateneul Național din Iași | VIDEO

Duminică, 9 iulie, de la ora 20.00, TVR Iași a transmis în direct spectacolul de închidere a stagiunii Ateneul Național din Iași.

 

Trei Tenori Ieșeni își iau rămas bun de la marele public în stagiunea 2022 - 2023, cu un concert extraordinar în Grădina Publică Palas Iași. TVR Iasi transmite în direct în această seară de duminică, 9 iulie 2023, de la ora 20.00, spectacolul de închiderea a stagiunii Ateneul Național din Iași cu Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu și Florin Guzgă, alături de invitații lor speciali: Irina Baianț, Andra Botez, Iulian Canaf, Corul de Copii al Municipiului Iași - dirijor Raluca Zaharia, Corul Marii Uniri - dirijor Mădălin Munteanu și balerini ai Corpului de balet de la Opera Națională Română Iași. În program arii și canzonete celebre ca Nessun dorma, O sole mio, Parlami d'amore, Non ti scordar di me și partituri nemuritoare compuse de Pietro Mascagni, Dmitri Șostakovici sau Jacques Offenbach, alături de câteva delicioase surprize oferite de invitații speciali. Acompaniază Orchestra Liber Artis, concert-maestru Radu Cotoman, dirijor Daniel Jinga.

(w882)

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

Cum să comunicăm în relațiile profesionale | VIDEO

Ediţia din 17 mai a emisiunii "Ziua Bună de la Iași" a fost dedicată creativităţii, comunicării şi armoniei prin artă. La TVR Iași și TVR 3, de ...

Cătălin Sava v-a invităt să urmăriți o ediție "România Diversă" despre comunitatea armenească din Iași.

 

#tvriasi