loader
Foto

Galerie foto

Selecţionerul României vine la Arena

Emisiunea „Arena” este difuzată în fiecare luni la TVR Iaşi, de la ora 17.00, iar la TVR 3, de la ora 23.30.

 

Lucian Lucescu
Arena

Nelu Stancea, antrenorul primei reprezentative a României la futsal, va analiza, la emisiunea „Arena”, rezultatele tricolorilor la turneul final al Campionatului European 2014, competiţie gazduită în perioada 28 ianuarie – 8 februarie de Belgia. Echipa noastră a fost eliminată în faza sferturilor de finală de puternica formaţie a Rusiei.

Un alt invitat al moderatorului Lucian Lucescu este Ionel Popa, managerul echipei de club pe care o antrenează Nelu Stancea, CSMS Iaşi.

Tot la Arena aflaţi informaţii de ultimă oră despre echipele de fotbal din zona Moldovei care sunt în stagii de pregătire în afara ţării.

Emisiunea „Arena” este difuzată în fiecare luni la TVR Iaşi, de la ora 17.00, iar la TVR 3, de la ora 23.30.

9:00 Ziua bună de la Iași

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi