loader
Foto

Securitatea, o provocare la frontiera de sud-est a NATO

La "Reporter special", sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 17.00, la  TVR 3 .

 

Răzvan Cojocariu
Reporter special

România ocupă un loc special în actualul context de securitate a NATO și Uniunii Europene. Graniţa de la râul Prut reprezintă în prezent o provocare pentru stabilitatea unei părţi consistente a Europei.

Potrivit specialiştilor, pe lângă amenințările clasice s-au perfecționat și noi instrumente ale războiului hibrid, cum este războiul informațional, care fac și mai complicată ecuația de securitate din zona unde este situată România.

Experţi internaţionali de la universităţi de prestigiu, reprezentanţi ai structurilor naţionale de securitate din România, dar şi ai Alianţei Nord-Atlantice au dat posibile răspunsuri la cea mai mare conferinţă internaţională de securitate din zona Moldovei, într-un cadru al dezbaterilor academice, la Universitatea „Al.I.Cuza” din Iaşi.

(w882)

Realizator: Răzvan Cojocariu

15:00 Ediții de colecție

- Tele-viziunea mea - Stelian DumistrăcelRealizator - Dana Ișoveanu

16:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi