loader
Foto

Galerie foto

Săptămâna vizitelor la TVR Iaşi

În perioada 21 – 25 iulie, pragul studioului de televiziune din Iaşi a fost trecut de oaspeţi.

 

Horia Gumeni
Carmen Olaru
Laura Lucescu
Maria Florea
Telejurnal TVR Iaşi

Prima întâlnire din această săptămâna a avut loc miercuri, 23 iulie, când studioul a fost vizitat de viitorul ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Românie, Paul Brummell. Excelenţa Sa urmează la Iaşi cursurile de limbă şi ne-a bucurat că am putut discuta chiar în română.

Joi, 24 iulie, am primit vizita elevilor şi studenţilor din cadrul şcolii de vară SummerIS. Veniţi la Iaşi pentru a trăi timp de o săptămâna viaţa de student, ei au vrut să afle despre jurnalismul de televiziune. Le-au plăcut şi în lumina reflectoarelor, dar şi în spatele camerelor.

Vernisajul de pictură naivă “Culorile vacanţei” a avut loc vineri, 25 iulie. În holul TVR Iaşi au fost expuse lucrările copiilor care au participat la tabăra de pictură organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi. În cadrul evenimentului, tinerii au vizitat şi studioul nostru de televiziune.

Mulţumim oaspeţilor pentru interesul acordat şi sperăm să ne revedem!

11:00 Educația la zi

Realizator - Ovidiu Mihăiuc

12:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi