loader
Foto

Fuego şi TVR Iaşi vă invită la concert!

Entuziasmat, artistul promite un spectacol interactiv, în care și publicul este parte a show-ului, intrând în povestea sa un fragment din tot ce înseamnă suflet românesc, dragoste, emoție și muzică de calitate.

 

MUZICA TA

Fuego interpretează, într-un spectacol 100% live, alături de band-ul său, melodii de neuitat, cântece vechi, de peste 100 de ani, dar și cele mai frumoase, fredonate și difuzate șlagăre din cei 20 de ani de cântec.

Cum niciun proiect al lui Fuego nu vine fără surprize, acesta ne promite, pe lângă caracteristica-i emoție transmisă, piese în premieră, genuri diferite, dar și un show minimalist cu elemente spreciale. Atmosfera este una de sărbătoare, a primăverii, a renașterii a tot prin muzică. Paul Surugiu vrea să aprindă în sufletul fiecăruia, prin muzica sa, prin tot conceptul spectacolului, o stea!

Entuziasmat, Fuego promite un spectacol interactiv, în care și publicul este parte a show-ului, intrând în povestea sa, un fragment din tot ce înseamnă suflet românesc, dragoste, emoție și muzică de calitate.

Sâmbătă, 14 mai, de la ora 18.30, la TVR 3!

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi