loader
Foto

„Reporter Special”: Despre cei care răzbesc într-o lume surdă la nevoile lor

Joi, 15 februarie, de la ora 18.30, s-a difuzat o ediție a emisiunii „Reporter Special” dedicată copiilor și tinerilor cu dizabilități de vorbire și auz, dar și cu alte deficiențe asociate.

 

Maria Florea
Reporter special

Apăsătoare tăcerea copiilor pe care, nu de puține ori, îi ignorăm într-o liniște apăsătoare. Sunt copiii și tinerii cu dizabilități de vorbire și auz, dar și alte deficiențe asociate.

La Liceul Tehnologic „Vasile Pavelcu" din Iași deprind abilități care să le permită o viață independentă. Pentru ei însă realitatea de după terminarea școlii este mult mai dură. Nici statul și nici societatea românească nu par pregătite să le asculte strigătul mut, înăbușit de disperare.

(w882)

Realizator: Maria Florea

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi