loader
Foto

Galerie foto

Regionalia din studioul TVR Iași

Magazin de informații din capitala Moldovei

 

Maria Florea
IMPACT

Este pasionat de IT, s-a școlit la cursuri organizate de Microsoft, ba chiar a realizat un antivirus de mare succes. Cu toate acestea, George Leonte, elev in clasa a X-a a Liceului „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, vrea să se facă... jurnalist. Alături de el, la Regionalia, o cunoaștem și pe Ioana Palamar, pictor, de profesie, o mare visătoare, în viața de zi cu zi.

Nu uităm însă nici de examenele pe care an de an le dau elevii, dar și părinții. Facem o simulare a emoțiilor de la bacalaureatul din vară și de la înscrierea în clasa pregătitoare împreună cu inspectorul școlar general Camelia Gavrilă.

Și nu în ultimul rând, trecem prin Vaslui și Piatra Neamț de unde sunt tinerii câștigători ai concursului de informatică "Urmașii lui Moisil".

Toate, la Regionalia de la Iași de miercuri, 19 martie, ora 17.00 fix.

Regionalia din studioul TVR Iași

Realizator : Maria Florea

 

TVR Iași și TVR 3

Miercuri, ora 17.00

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte Realizator - Sergiu Ciocoiu

10:00 Cap compas

- Povesti la prezent
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi