loader
Foto

„Regional Cafe” din studioul TVR Iaşi

Mar ţi, 11 februarie, de la ora 7:00, Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă cu informaţii utile din zona Moldovei.

 

Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
REGIONAL CAFE

S-au stabilit criteriile de admitere pentru anul 2014 la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le îndeplinească viitorii candidaţi aflăm de la prof. dr. Vasile Vîntu, rector al USAMV Iaşi.

O elevă de la Colegiul „Costache Negruzzi” din Iaşi reprezintă România la Parlamentul European al Tinerilor care are loc în luna martie la Riga, Letonia. Despre această experienţă discutăm cu Ştefana Luca, elevă în clasa a XI-a si cu prof. Anca Voicu.

S-a lansat campania „Gândeşte liber” prin care este susţinută mişcarea în rândul tinerilor Fosta gimnastă Corina Ungureanu şi Ciprian Paraschiv, şef al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Iaşi vin în studioul TVR Iaşi să ne povestească despre proiectul naţional.

Vă invităm la vernisajul expoziţiei „Himalaya”!  În cele 50 de fotografii prezentate este ilustrată frumuseţea Himalayei şi traseul pe care artistul fotograf Ionel Onofraş l-a făcut în călătoriile sale.

Poveşti de viaţă spuse prin intermediul calculatoarelor în cadrul proiectului pilot „Diamond – legături între generaţii – cunoaştere activă a muzeului ştiinţific”. Aproximativ 25 de persoane vârstnice din judeţul Bacău îşi spun poveştile prin intermediul instrumentelor digitale. Despre acest proiect aflăm mai multe detalii de la Sorin Braşoveanu, director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău.

Colega noastră, Roxana Bratec, va ajunge în studioul “Regional Cafe” şi ne va povesti despre caravana “Ştirile tale sunt la TVR”. Ce lucruri minutate a descoperit echipa TVR Iaşi în zona Moldovei, vom afla mâine dimineaţă.

„Regional Cafe” de la 07.00 la 09.00, pe TVR 3 şi TVR Iaşi, iar online pe www.tvrplus.ro.

 

16:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi