loader
Foto

Regional Cafe de la Iaşi

Dacă este marţi, savurăm o cafea cu aromă regională din capitala Moldovei. Vă dăm întâlnire  pe TVR Iaşi şi TVR 3 pentru a dezbate subiecte interesante. Echipa TVR Iaşi are lecţiile pregătite şi de această dată.

 

Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
REGIONAL CAFE

Pentru că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, de start ne ocupăm noi. Pregătiţi-vă ţinuta adecvată pentru că facem mişcare alături de Constanţa Ţurcanu, antrenor de dezvoltare personală.

Dalkia va demara la Iaşi un program pilot de contorizare individuală, în 3 scări de bloc din cartiere diferite prin care vor să implementeze noua modalitate de contorizare. Ieşenii vor putea să-şi schimbe instalaţiile de contorizare individuală cu ajutorul fondurilor guvernamentale. Care sunt condiţiile, ne va spune Ana Maria Icătoiu, directorului comercial Dalkia Termo Iași.

Lansăm împreună invitaţia la teatru! Spectacolul “Golem” în regia lui Alexander Hausvater se va juca, sâmbătă 18 ianuarie, de la ora 19,00 în Sala Mare a Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi. Vom dezvălui detalii din culise alături de actorul Teatrului Naţional, Emil Coşeru, care a pregătit şi o surpriză pentru dumneavoastră.

O serie de activităţi dedicate memoriei lui Mihai Eminescu se derulează la Iaşi. Despre una dintre acestea discutăm şi noi în cadrul emisunii de mâine. Muzeul Literaturii Române Iaşi organizează miercuri, 15 ianuarie, de la ora 18:00, în galeriile „Pod Pogor”, evenimentul „O seară veneţiană la Muzeul Literaturii Române Iaşi”. Acesta va consta în inaugurarea unei expoziţii intitulată „La început, pe când…”, în care se regăsesc lucrările unor artişti italieni. Dan Lungu, directorul Muzeului Literaturii Romane din Iasi, vine în platou pentru a trece în agenda noastră acest eveniment, dar şi altele care vor urma.

 

Spre final de emisiune primim o vizită... melodioasă. Oana Tăbultoc vine de la Botoşani şi ne cântă!

 

Aţi setat alarma ceasului deşteptător pentru ora 07,00? Dacă nu, acesta este momentul! Roxana şi Andrei vă aşteaptă, pe TVR Iaşi şi TVR 3, de la 07.00 la 09.00.

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:25 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

Campioni la robotică | VIDEO

Campioni la robotică | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

O echipă de elevi din Focșani a câștigat campionatul mondial de robotică, desfăşurat zilele acestea la Houston, în SUA.

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvriasi