loader
Foto

Regional Cafe – 6 februarie 2014

Și într-o zi de joi, echipa matinală de la TVR Iași vă salută cu drag din capitala Moldovei. De la 7.00 la 9.00, Steliana și Andrei vă așteaptă cu o serie de subiecte interesante.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE

Psihoterapeutul Lăcrămioara Cojocaru ne spune cum putem discuta cu adolescenții despre sex. Aceasta este și tema unui workshop la care cei interesați pot participa și afla mai multe detalii.


Cancerul a devenit ucigașul numărul unu în lume. Acest subiect îl dezbatem împreună cu prof.dr. Eugen Târcoveanu, medic primar, chirurgie generală, din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași.

Este cunoscut ca doctor în Ion Creangă. Scriitorul Constantin Parascan a împlinit recent frumoasa vârstă de 70 de ani. Despre activitatea din această perioadă, împliniri, realizări și momente de cumpănă o să vorbim la Regional Cafe.

Opera Națională Română Iași a prezentat publicului larg spectacolul „Elixirul dragostei”, ocazie cu care s-au înregistrat și câteva debuturi remarcabile. În studio vor veni tenorii: Jean Kristoff Bouton, Andrei Fermeșanu și Daniel Mateianu. Pentru acest spectacol, cei trei artiști s-au pregătit cu celebrul tenor Vasile Moldoveanu.

La Gura Humorului avem o nouă pârtie de schi. Primarul orașului, Marius Ursaciuc, ne prezintă acest proiect pe TVR 3 și TVR Iași.


Vă așteptăm cu drag și online pe TVR+.

15:00 Ia'și descoperă

Ia'și descoperă - Frumusețea sălbatică a Iașului Realizator - Gabriela Baiardi

16:00 Cult@rt

Realizator - Andreea Știliuc
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi