loader
Foto

Regional Cafe – 4 februarie 2014

La început de săptămână, echipa matinală TVR Iaşi vă salută cu drag din capitala Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE

De la 7.00 la 9.00, pe TVR 3 şi TVR Iaşi, aflaţi tot ce este important din acest colţ de ţară de la “Regional Cafe”.

Facem mişcare dis- de- dimineaţă şi aflăm cum ne păstrăm în formă de la Constanţa Ţurcanu.

Florentina Cojocaru ne oferă mai multe detalii despre un nou portal. Acesta se numeşte “Educat la Iaşi” şi poate fi accesat la adresa: www.educatlaiasi.ro

“Despre arta păpuşarilor români. Dialoguri cu maeştrii scenei”. Aşa se numesc cele cinci volume lansate anul trecut de actorul Teatrului "Luceafărul" din Iaşi, Toma Hogea. În ele descoperim o istorie a Teatrului de Animaţie  din România, vie-vorbită, cu marile personalităţi ale breslei păpuşăreşti. Recent, autorul a încheiat un turneu de lansare a acestor cărţi prin ţară. Detalii şi imagini  vedeţi la “Regional Cafe”.

“Cum să descoperi şi să-ţi ajuţi copilul supradotat”. La această întrebare ne va răspunde psihologul Carmen Posmangiu.

Actorul ieşean, Petru Ciubotaru, a împlinit anul acesta 50 de ani de activitate pe scena Naţionalului ieşean. “Tinereţe fără bătrâneţe şi teatru fără de moarte” este spectacolul pe care l-a prezentat publicului cu această ocazie. Despre teatru, împliniri, dezamăgiri, aplauze, roluri şi personaje discutăm la “Regional Cafe”.

Steliana şi Andrei vă aşteaptă şi pe www.tvrplus.ro.

11:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca

12:00 Invitație la spectacol

- Cinci femei în tranziție
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi