loader
Foto

Regional Café din studioul TVR Iași

Într-o zi de joi ne întâlnim din nou pe TVR 3 și TVR Iași, la Regional Café!

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE

Echipa matinală din capitala Moldovei vă așteaptă cu invitați și subiecte pe gustul tuturor.

Elevii de la Palatul Copiilor din Iași vor merge la Sanremo Junior. Cum s-au pregătit pentru acest concurs vom afla de la prof. Anca Apetroaiei și solistele Teodora Simon și Ana Maria Andrian.

Un eveniment internațional de excepție la Iași. Trienala Internațională de Artă Textilă – TEXPOART va fi prezentată în studioul Regional Cafe de prof. univ. dr. Miruna Hașegan – coordonatorul proiectului și prof. univ. dr. Petru Bejan – critic de artă.

Profesorul Viorel Burlacu – referent la Casa de Cultură a Municipiului Tecuci, ne va oferi prin telefon detalii despre concursul interjudeţean de jurnalism - „Pamfil Şeicaru” de la Tecuci.

Festivalul Științei va începe la Iași. Detalii vom afla de la doctorul Bogdan Iliescu – medic rezident neurochirurg.

Adrian Găzdaru, directorul Teatrului Municipal Bacovia din Bacău ne anunţă programul Galei Star 2014.

Dan Lungu, directorul Muzeului Literaturii Române din Iași, ne aduce noutățile din perioada următoare la care puteți participa.

Steliana și Andrei vă așteaptă de la 7.00 la 9.00 pe TVR 3, TVR Iași și www.tvrplus.ro.

9:00 Ziua bună de la Iași

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi