loader
Foto

„Regional Café” de la Iaşi

Marţi, de la ora 8.00, Steliana Orăşanu ne-a invitat la o plimbare matinală.

 

Steliana Orăşanu
REGIONAL CAFE

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

După 8 ani de lucrări de restaurare, Palatul Culturii din Iaşi îşi redeschide porţile pentru public. Managerul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, dr. Lăcrămioara Stratulat ne face o vizită matinală şi ne invită la o plimbare prin palat.

La 7 km de Iaşi, la Bârnova există un loc în care zâmbetele sunt pe buzele tuturor, chiar şi pe cele ale copiilor cu probleme medicale. Psihologul Roxana Mihai şi Nicolae Pintilie, de la Centrul de Hipoterapie şi Echitaţie „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, al Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă”, ne vorbesc despre beneficiile terapiei cu ajutorul cailor.

Regional Café”, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi.

 


13:30 Reporter special

- Vocația matematicii la elevii olimpici Realizator - Vasile Arhire

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi