loader
Foto

„Regional Café” de la Iaşi

Marţi, de la ora 8:00, Steliana Orăşanu vă aşteaptă cu invitaţi din zona Moldovei.

 

Regional Cafe

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În anul şcolar 2017-2018, elevii de gimnaziu vor petrece mai mult timp la şcoală, fapt datorat  schimbărilor din planul cadru. Aflăm care sunt acestea de la prof. Camelia Gavrilă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, iar părerile tinerilor le aflăm de la Cezar Roşu, preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor din Iaşi.

Cercetători ai Institutului de Fizică şi Inginerie Nucleară Bucureşti, în parteneriat cu o echipă de specialişti de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) au participat la o competiţie de proiecte din cadrul programului de cooperare România-Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare.

Echipa de cercetători din România s-a clasat pe locul al III-lea. Primim informaţii despre proiect de la lect. dr. Cristian Pîrghie, de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management a USV.


„Regional Café”, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Corina şi Andrei Giurgiu, invitați la

O nouă ediție "familiON" este difuzată sâmbăta, 18 mai, de la ora 11:00 pe TVR 3 și de la ora 17:00 pe TVR Iași.

Cum să comunicăm în relațiile profesionale | VIDEO

Ediţia din 17 mai a emisiunii "Ziua Bună de la Iași" a fost dedicată creativităţii, comunicării şi armoniei prin artă. La TVR Iași și TVR 3, de ...

Cătălin Sava v-a invităt să urmăriți o ediție "România Diversă" despre comunitatea armenească din Iași.

 

#tvriasi