loader
Foto

„Regional Café” de la Iaşi

Marţi, de la ora 8.00, Steliana Orăşanu vă pregăteşte cafeaua de dimineaţă .

 

Steliana Orăşanu
REGIONAL CAFE

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Scriitorul şi criticul de teatru şi film, Ştefan Oprea vine în studioul TVR Iaşi cu cel mai recent volum intitulat: „Alexa Visarion sau destinul vocaţiei”. În contextul împlinirii celor 120 de ani de la inaugurarea clădirii Teatrului Naţional din Iaşi, scriitorul pregăteşte o surpriză editorială.

În fiecare an, pe 2 februarie este marcată Ziua Mondială a Tineretului Ortodox care a fost instituită în anul 1992. Miruna Ţupa de la Asociaţia Tineretului Ortodox Român, filiala Iaşi, a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, ne vorbeşte de importanţa zilei.

Pentru al treilea an consecutiv, Asociaţia „Little People” organizează „Zilele Bandanei”. Campania se desfăşoară în perioada 4-15 februarie şi marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului şi Ziua Internaţională a Copilului cu Cancer.

Regional Cafe, în fiecare marţi, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi.

 

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi