Raliul Iaşului Cotnari în direct la TVR Iaşi, TVR 3 şi online!
vineri, 22 august 2014
Transmisiune directă de la Raliul Iaşului - proba SuperSpecială
Raliul Iasului
Raliul Iasului
Raliul Iasului
Raliul Iasului
Raliul Iasului
Raliul Iasului
Alte legături
Lucian Lucescu ARENA

Sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 16.15, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi online pe canalul de Youtube TVR Iaşi veţi putea urmări proba SuperSpecială din cadrul Raliului Iaşului Cotnari.

Linkul pentru transmisiunea raliului va fi activ sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 16.15.

Lupta pentru titlu în Campionatul Naţional de Raliuri se dă la Iaşi

Francezul Francois Delecour poate câştiga încă o dată competiţia internă, iar pentru realizarea obiectivului este suficient să încheie pe roţi etapa de la Iaşi. Pentru al optulea an consecutiv, proba SuperSpecială va fi transmisă în direct de TVR Iaşi.

Pe 5 și 6 septembrie, cele mai bune echipaje din țară și nu numai se vor întrece la Iaşi pentru câştigarea etapei a şasea din Campionatul Național de Raliuri 2014. Peste 20 de piloţi s-au înscris deja, iar organizatorii estimează că la startul întrecerii vor fi aproape 50 de participanţi. Printre aceștia se va afla și campionul finlandez Tapio Laukkanen.

Concurenţii etapei de la Iaşi vor avea de parcurs 10 probe speciale, în total 122 de km pe macadam, dar și pe asfalt, la Râpa Galbenă.

TVR Iaşi este și în acest an principalul partener al Raliului Iaşului. Postul regional continuă astfel tradiția începută în 2007 și va transmite în exclusivitate proba SuperSpecială, sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 16.15, pe TVR Iaşi şi TVR 3.

Raliul Iaşului Cotnari

TVR Iaşi şi TVR 3

Sâmbătă, 6 septembrie, ora 16.15

 • 19:00
  Invitaţie la spectacol
  : Chinezii
 • 20:00
  Regiunea in obiectiv
 • 21:00
  Iasii Marilor Iubiri
  (reluare)
 • 21:30
  Telejurnal regional
 • 22:00
  Preluare TVR3