loader
Foto

Primăvara aduce fotbalul din liga a doua la TVR Iaşi

Cel mai important meci al etapei a şaptesprezecea din seria I a ligii secunde va fi transmis în direct de TVR 3 şi TVR Iaşi.

 

Lucian Lucescu
Arena

Sâmbătă, de la ora 11.00, Sport Club Bacău primeşte vizita liderului clasamentului, Rapid Bucureşti. Partida este importantă pentru ambele grupări. Giuleştenii îşi doresc cele 3 puncte pentru a-şi consolida poziţia în fruntea ierarhiei, în timp ce băcăuanii luptă pentru calificarea în play-off, iar victoria este cuvântul de ordine în lotul condus de antrenorul Viorel Tănase. Meciul va fi comentat de Lucian Lucescu. Tot sâmbătă, dar de la ora 17.00, pe TVR 1, puteţi urmări derby-ul seriei a doua, CS U Craiova – ASA Tg. Mureş.

Liga a doua în direct la TVR1, TVR3 şi tvrplus.ro

Televiziunea Româna va transmite, pe canalele sale, 19 partide din liga a doua până la sfârşitul sezonului regulat. Şase dintre acestea pot fi urmărite pe TVR1, iar celelalte pe TVR3. Postul public va difuza şi cele mai atractive întâlniri din play-off şi play-out începând cu 17 aprilie.

 
Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

Duminică, 5 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, și de la ora 17:30, la TVR 3, vă invităm să urmăriți "Caravana TVR 3" în Bucovina. Realizator - ...

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Pasca este cea mai importantă coptură rituală cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

 

#tvriasi