loader
Foto

Galerie foto

PRIDVOARELE CREDINŢEI: Tinereţe fără de bătrâneţe...

Se vorbeşte, deseori, despre conflictul dintre generaţii, anume că cei tineri nu mai găsesc numitor comun cu adulţii. Există pericolul ca tinerii să considere că lumea începe cu ei, iar adulţii, că lumea se sfârşeşte cu ei.

 

Pridvoarele credinței

Cum procedează Biserica în ceea ce priveşte apropierea faţă de tineri, cum îi primeşte în comuniunea de credinţă, fără să-i judece pripit, iată doar câteva dintre întrebările la care încercăm să aflăm raspuns.
Care este atitudinea echilibrată, calea de mijloc şi cum o impropriem în viaţa de zi cu zi, în raport în raport cu generaţiile care vin din urmă, vom încerca să aflăm alături de doamna Cristina Sturzu, editor Doxologia Media, şi Bianca Tobol, membră a Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi din România, filiala Iaşi.

Sâmbătă, 11 ianuarie 2014:

ora 7.00 - TVR 3,

ora 17.00 - TVR Iaşi.


Redactor: Paul Palencsar


O productie TVR Iasi si Doxologia

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi