loader

PREZENTATORI Logo

Andreea Ştiliuc

Primul interviu l-a luat când avea doar 11 ani și era colaborator la Radio Iași. Lucrează în televiziune din timpul studenției. S-a alăturat echipei TVR Iaşi în anul 2008. Este pasionată de videojurnalism și iubește filmul documentar. Producțiile sale au fost apreciate la festivaluri naționale și internaţionale.

Carmen Olaru

Lucrează de peste două decenii ca jurnalist al Televiziunii Române, chiar dacă şi-a trădat meseria pentru care s-a pregătit.

Claudia Dănăilă

„E mai uşor să previi decât să tratezi.” este motto-ul emisiunii „Tableta de sănătate”, dar și al moderatoarei Claudia Dănăilă.

Dan Trofin

Din 1993, la TVR Iaşi lucrează ca redactor-prezentator de ştiri, apoi realizator şi acum ca jurnalist senior.

Gabriel Rotaru

Din 2008 şi până în prezent realizează zilnic, 5 zile pe săptămână, emisiunea „Regional Cafe”, care se transmite zilnic pe canalul TVR3.

Gabriela Baiardi

Face parte din echipa TVR Iaşi din anul 2000. Vanda Condurache a convins-o să renunţe la radio pentru televiziune.

Horia Gumeni

Prezintă emisiunea de folclor „Cântec și poveste” şi emisiunea matinală "Regional Cafe".

Laura Lucescu

Nu împlinise 20 de ani când a început să vadă lumea prin ochiul camerei de filmat, când a înţeles că magia televiziunii, dacă te prinde, te subjugă şi-ţi cere timp, energie, pasiune.

Marga Andreescu

A început să lucreze la TVR Iaşi în 1998 în redacţia de ştiri, iar zece ani mai târziu realiza emisiunea de actualitate şi reportaj Hai la Primărie.

Maria Florea

După 25 de ani de jurnalism a învăţat că responsabilitatea este primul criteriu care face diferenţa între un reporter bun şi restul lumii.

Oana Lazăr

Oana Lazăr, jurnalist TVR Iaşi

Raluca Aftene

“Când unii oameni pornesc spre birou, eu pornesc spre o poveste, cu echipa alături”, este motto-ul de lucru al Ralucăi Aftene. A venit la TVR Iaşi în 2007 şi este realizatorul seriei „Descriptio Moldaviae”.

Roxana Costaş

Pe 20 noiembrie 2006 Roxana Bratec împlinea 21 de ani şi păşea pentru prima dată pe poarta TVR Iaşi. Şi a rămas aici.

Sergiu Ciocoiu

Are multi ani de experienţă în televiziune şi se poate lăuda cu premiul pentru cea mai bună anchetă la Simfest 2010.

Steliana Orăşanu

Este o fire ambiţioasă şi chiar dacă este mică de statură, visurile pe care le are sunt mari. Steliana crede că a învăţa cum se face jurnalismul de calitate este o artă.

Vasile Arhire

A fost, pe rând, reporter de televiziune la ştiri, publicist – comentator tv, realizator de emisiuni de dezbatere şi de talk- show, realizator de reportaje şi filme documentare.

Violeta Gorgos

A visat să facă filme de artă, dar a ajuns să producă emisiuni- magazin, reportaje , spoturi publicitare şi documentare.

 
Reporter special - Iryna din Zaporojia | VIDEO

Reporter special - Iryna din Zaporojia | VIDEO

publicat: miercuri, 01 februarie 2023

Fiecare nume ascunde o poveste. Joi, 2 februarie, de la ora ora 18.30, la TVR Iaşi, la „Reporter Special” aflăm despre cum s-a schimbat viața ...

„Tableta de sănătate”: Bolile neurologice, inovații și tratament | VIDEO

Marți, 31 ianuarie, de la ora 16.00, la "Tableta de Sănătate" discutăm despre premiere medicale şi tratamente în boli neurologice.

Proiecție specială a peliculei „Taximetriști” | VIDEO

„Taximetriști”, cel mai nou film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, a avut, la Iași, o proiecţie specială, cu prezenţa echipei în sală.