loader
Foto

O vedetă a fotbalului mondial vine la Iaşi

Transmisiune eveniment marca TVR Iaşi.

 

Lucian Lucescu
Arena

Italianul Paolo Rossi, golgheter al turneului final şi campion mondial la ediţia Spania '82, soseşte la sfârşitul acestei săptămâni la Iaşi. Atacantul în vârstă de 58 de ani este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti italieni din istorie şi a rămas aproape de sportul care l-a făcut atât de renumit.

Motivul pentru care Paolo Rossi vizitează Iaşul este legat, bineînţeles, de sportul rege. Fostul component al echipelor Juventus Torino și AC Milan va asista la cele mai importante meciuri ale Cupei Magic la minifotbal.

Este prima compeţie internaţională de minifotbal organizată în România. 36 de echipe participă la turneu, printre ele aflându-se şi cele mai bune formaţii din ţară.

Duminică, 31 august, finalele întrecerii vor fi transmise în direct de TVR Iaşi şi TVR3 cu începere de la ora 17.00. Paolo Rossi va da lovitura de începere a meciurilor şi îi va premia pe câştigători.

 

Cupa Magic la Minifotbal – transmisiune directă

Realizator: Lucian Lucescu

Duminică, 31 august 2014, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

11:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)

12:00 Invitație la spectacol

- Concertul Solistilor Orchestrei Filarmonicii Din Iasi Realizator - Alex Vasiliu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi