loader
Foto

Nu ţine ascuns talentul copilului tău!

Se spune că e mai ușor în viaţă când ai un talent. Sau poate nu!

 

Raluca Aftene
Oana Lazăr
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Chiar și așa, fiecare părinte își dorește un „dar” de la natură pentru copilul său, un har folositor pentru viitorul lui de adult.

Unii părinţi caută cu tot dinadinsul în copii lor talentele lor pierdute pe drum, alții însă chiar nu văd ce poate copilul lor. Alţii văd şi nu îl pot susţine... În toate cazurile, relaţia părinte­copil este esenţială. De aceea, sfaturile specialistului sunt de ajutor.

Psihologul Claudia Cărăuşu a fost în direct la Vară pentru Voi și ne-a răspuns la întrebarările: Ce e de făcut dacă avem un copil talentat? Cum îl descoperim? Cum îl sprijinim? Ce aşteptări avem de la ei? Ce sacrificii în numele talentului vor face?

Pentru clarificare, am avut în direct copii care au confirmat talentul lor pînă acum. Maria Luiza Andrici, Francesca Giurgilă, Daria Bahrin, Valentin Bertea, Carina Mihailă, Gerard Ouatu şi David Alexandru au fost copiii talentati din studioul TVR Iaşi.

Au cântat, au desenat și au vorbit despre cât de bine şi cât de greu este să fii talentat la 10 ani...

***

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Oana Lazăr

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi