loader
Foto

Muzica de fanfară îşi dă întâlnire cu romanţa, la TVR Iaşi

Conturăm profilul a doi profesionişti pentru care muzica rămâne, în primă instanţă, suprapunerea firească dintre bucuria de a fi şi multumirea de a dărui. Primele imprimări cu muzica de fanfară sunt însoţite de vocea Silviei Ene pentru care muzica e totuna cu familia.

 

MUZICA TA

O viaţă care se decupează în linii melodice şi pe care o derulăm, în direct, la Muzica ta.

Sensibilitatea care îl stăpâneşte s-a lăfăit în romanţă, genul muzical căruia îi datorează privilegiul de a se fi întâlnit cu voi pe parcursul a peste 30 de ani, căci la aceasta etate a ajuns cariera în dreptul căreia, semnează Constantin Florescu.

Silvia Ene si Constantin Florescu sunt invitaţii Iustinei Irimia la “Muzica ta”. Săptămâna aceasta, vineri 15 noiembrie, de la ora 20.00, în direct, la TVR Iaşi.

20:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi