Making of Eurovision România 2018, Semifinala de la Focşani
vineri, 26 ianuarie 2018
Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 9.00, cu TVR 1 și TVR HD, intrăm în culisele concursului Eurovision România. Vedem... ce nu s-a văzut în transmisia live de la Teatrul Municipal “Maior Gheorghe Pastia” din Focșani.
Alte legături
Andreea Ştiliuc

Emoții nenumărate, precizie, lacrimi, entuziasm. Surprindem ce se află în spatele realizării unui eveniment de televiziune de mare amploare. Deschidem culisele Semifinalei de la Focșani, stăm de vorbă cu toți concurenții, dar și cu echipa implicată în organizarea spectacolului. Vedem cum au fost amplasate camerele, luminile, cum au decurs repetițiile, tragem cu ochiul în cabina de probă, dar și la make-up. Alergăm de pe scenă până la Camera verde și nu ratăm niciun moment important.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, Selecția Națională are cinci semifinale, organizate în cinci orașe, care, în Anul Centenarului, sunt unite prin alegerea reprezentantului țării noastre la etapa internațională a concursului. Prima semifinală a fost organizată pe 21 ianuarie la Focșani, iar următoarele etape vor avea loc la Timișoara, Craiova, Turda și Sighișoara. Marea Finală va fi organizată pe 25 februarie, la Sala Polivalentă din București.

Making of Eurovision România 2018, Semifinala de la Focşani

realizator - Andreea Ştiliuc

producător - Vasile Arhire

imagine - Vasile Lucaci

montaj - Dragoș Brehnescu, Andreea Știliuc

TVR Iaşi 2018

Difuzare:  TVR 1, TVR HD: sâmbătă, 27 ianuarie, ora 9.00