loader
Foto

Galerie foto

“La cules de îngeri…” cu Ecaterina Ajder

E titlul ultimului vernisaj al artistei. A expus de data asta la Iaşi.

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

După Ucraina, Federaţia Rusă, Turcia, Franţa, Germania, Spania, a revenit în România cu o selecţie de lucrări speciale pentru că “aici, publicul spectator percepe cel mai bine mesajul ei”. Vine cu elemente din scoarţele copilăriei din stepa Bugeacului amplificându-le cu propria imaginaţie în pictură, tapiserie, ori bijuterii… Îşi trăieşte cu intensitate momente de creaţie împărţindu-şi  zilele între atelier şi facultate.

Ne-am lăsat ghidaţi de Ecaterina Ajder “la cules de îngeri” şi ne-am umplut sufletele de lumină ca să vă dăruim şi vouă în emisiunea “Identitate Basarabia” din 17 decembrie, pe TVR Iaşi şi 22 decembrie pe TVR 3.

O producţie TVR Iaşi realizată de Violeta Gorgos (regizor artistic), Cristian Sbîngu (imagine), Dragoş Brehnescu (editor imagine) şi Marian Bucur (editor imagine).

Identitate Basarabia

TVR Iaşi, marţi, 17 decembrie, ora 20.00

TVR 3, duminică, 22 decembrie, ora 18.30

15:00 Ia'și descoperă

Ia'și descoperă - Frumusețea sălbatică a Iașului Realizator - Gabriela Baiardi

16:00 Cult@rt

Realizator - Andreea Știliuc
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi