loader
Foto

La Cuhneşti cu Alex Calancea

Duminică, 18 septembrie, de la ora 14:30, la TVR 3 și pe TVR+, puteți revedea ediția emisiunii "Identitate Basarabia" dedicată lui Alex Calancea.

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Ediția (care a fost difuzată în premieră pe 5 martie 2016, la TVR Moldova) este disponibilă online pe TVR+

A colindat lumea în lung şi în lat alături de Dan Bălan, dar a revenit la Chişinău.

Alex – așa îi spun prietenii, iar publicul larg îl cunoaşte ca Alex Calancea Band. Aceasta pentru că el mereu are de spus ceva şi pentru că trupa întreagă, formată din cei mai buni instrumentişti ai momentului, îi serveşte drept limbaj de exprimare.

Cele mai neobişnuite experimente precum “Jack fără o mână”, un musical compus pentru actorul Mihai Sochircă, ori un spectacol grandios cu aranjamente pentru orchestra “Lăutarii”, Orchestra Camerală a Conservatorului din Chişinău şi Alex Calancea Band, în total 120 de muzicieni, cântând sincron în scena Palatului Naţional, dar şi proiectul „The Sound of music”, care este o călătorie alcătuită dintr-o serie de mai multe concerte susţinute de Alex Calancea, la baza cărora stă improvizația, îl plasează în topul celor mai apreciați muzicieni din ţară.

Identitate Basarabia

Realizator: Violeta Gorgos

O coproducţie TVR Iaşi – OWH Studio 2015 realizată de Violeta Gorgos (realizator), Cristian Sbîngu (imagine), Sebastian Ivanovici (asistent imagine), Marian Bucur (editor imagine).

20:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi