loader
Foto

La "Cap de afiş", luăm pulsul Librexului

 

Alex Vasiliu
Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Emisiunea de joi seară "Cap de afiş" este dedicată celei de-a 25-a ediţii a târgului de carte Librex. În "platoul" emisiunii, improvizat în spaţiul prietenos de la Palas Mall, acolo unde are loc târgul de carte, vor fi prezenţi Petru Radu, directorul Librex, dramaturgul Matei Vişniec, regizorul Ovidiu Lazăr şi scriitorii Luis Armenta Malpica (Mexic) şi Bruno Doucey (Franţa).
"Cap de afiş" se difuzează joi, 11 mai, de la ora 19.00 şi în reluare joi, de la ora 21.00, vineri, 12 mai, de la ora 10.00 şi duminică, 14 mai, de la ora 21.00, la TVR Iaşi. Emisiunea poate fi văzută şi marţi, 16 mai, de la ora 20.00.
Realizatori: Andreea Ştiliuc, Alex Vasiliu şi Horia Gumeni.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi