Jurnalism la înălţime
miercuri, 16 septembrie 2015
Toamna a venit încărcată cu evenimente. Steliana Orăşanu şi Alex Vasiliu le-au trecut în agendă pe cele mai importante din zona Moldovei.
Steliana Orasanu

La Iaşi, zece jurnalişti din Republica Moldova şi Ucraina participă zilele acestea la un stagiu de formare profesională organizat de Alianţa Internaţională a Jurnaliştilor RomâniMarian Voicu, iniţiatorul proiectului vine în studio însoţit de doi dintre tinerii participanţi. TVR Iaşi este partener al stagiului, iar invitaţii ne vor dezvălui din experienţa acumulată în zilele petrecute în staţia regională de televiziune.

În perioada 18-20 septembrie, în oraşele Siret şi Rădăuţi din judeţul Suceava are loc îndrăgitul Festival de Muzică Folk şi Poezie „Folkever”. Noi talente din domeniul picturii, fotografiei, poeziei şi muzicii folk vor oferi publicului spectacole la ceas de toamnă. Invitaţii şi surprizele ediţiei de anul acesta îi aflăm de la Ioan Mateiciuc, iniţiatorul şi organizatorul festivalului.

Facem o călătorie cu parapanta! Ştefan Adam, un pasionat de adrenalină vine să ne poveastească modalitatea prin care a ajuns să iubească acest sport extrem. Drept mărturie stau numeroasele excursii făcute la înălţime prin Nepal, Rio, dar şi prin zonele frumoase ale României.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

Est Meridian

Realizatori: Steliana Orăşanu şi Alex Vasiliu

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30