loader
Foto

Galerie foto

Jurnal de călătorie, la "Cap de afiş"

Emisiunea "Cap de afiş" va fi un jurnal de călătorie al studenţilor de la facultăţile de teatru şi de muzică ale Universităţii de Arte din Iaşi la Festivalul de teatru de la Belgrad şi la Universitatea de Arte din Viena.

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Un moment special aparţine pianistei Raluca Ştirbăţ, care interpretează fragmente din creaţii enesciene şi vorbeşte despre promovarea muzicii marelui compozitor în Austria. Au fost alese fragmente din spectacole, din recitaluri şi imagini care surprind cele două oraşe într-o relaţie fericită cu muzica.

Toate acestea la TVR Iaşi joi, 30 iunie, de la ora 19.00, şi în reluare vineri, 1 iulie, de la ora 10.30 şi duminică, 3 iulie, la ora 21.00.

Realizator: Alex Vasiliu

16:00 Cult@rt

Realizator - Andreea Știliuc

17:00 FamiliON

- Viorica Macovei Realizator - Laura Lucescu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi