loader
Foto

Începeţi săptămâna cu Bună dimineaţa, Moldova!

TVR Iasi deţine secretul unei săptămâni reuşite! Să o începeţi alături de Roxana şi Andrei la „Bună dimineaţa, Moldova”! Echipa matinală TVR Iaşi vă invită luni la cafea, bună dispoziţie şi informaţii utile din regiunea Moldovei.

 

Roxana Costaş
Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Mergem la cumpărături de dimineaţă. Până aici nimic neobişnuit, diferenţa este că shoppingul pe care îl vom “practica” va fi unul de caritate. Asociaţia Mai Bine a lansat Bazarsolidar.ro, un proiect prin care încurajează cumpărăturile solidare, iar banii obţinuţi din vânzări ajung la familiile nevoiaşe. Cum funcţionează această platoformă ne spune managerul proiectului, Laura Păduraru.

Pentru prima oară în nord-estul ţării, cei mai buni traineri şi coacheri din România îţi arată paşii de succes în dezvoltarea profesională şi personală în cadrul unui eveniment unic: Maratonul Speakerilor. Timp de două zile se vor aborda teme precum excelenţa în leadership, psihologia motivaţiei, tehnici de negociere, vânzări într-un mediu competitiv, resurse de training & assessment, primii paşi în cariera financiară. Luni aflăm, în avans, care este drumul spre reuşită de la unul dintre speakeri, George Adrian Oprea.

De la cumpărături vă invităm la festivalul de muzică folk ce debuteză luni. Folk’n’Iaşi 2013 se desfăsoară în perioada 25-28 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor şi Ateneul Tătăraşi. În fiecare zi vor susţine recitaluri artişti cunoscuţi ai muzicii folk. În platoul TVR Iaşi vor paşi Adi Bezna şi Cătălin Ungureanu pentru a ne împărtăşi dragostea pentru acest gen muzical şi, bineînţeles, pentru a ne cânta.

Ştim că v-am făcut curioşi! Toate aceste subiecte plus alte surprize vă aşteaptă luni, începând cu ora 08.00, la TVR Iaşi.
Tot luni dimineaţă veţi putea urmări un interviu realizat de Steliana Orăşanu cu invitata specială a Festivalului Crystal Stars 2013, Tanay Jackson.

Ediţia de anul acesta a fost dedicată megastarului Michael Jackson, iar acest moment a fost marcat prin prezenţa nepoatei acestuia, Tanay Jackson. Unul dintre motivele pentru care Tanay a venit în România a fost susţinerea campaniei de strângere de fonduri pentru copiii săraci din deşertul Chalbi, din nordul Kenyei. Eveniment caritabil pe care postul regional TVR Iaşi îl susţine.

Tanay Jackson este compozitoare, dansatoare profesionistă şi solistă. Acest lucru a putut fi remarcat în recitalul pe care cântăreaţa l-a susţinut în cadrul Festivalului "Crystal Stars Music Fest" de la Iaşi.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi