loader
Foto

Începeţi săptămâna cu Bună dimineaţa, Moldova!

TVR Iasi deţine secretul unei săptămâni reuşite! Să o începeţi alături de Roxana şi Andrei la „Bună dimineaţa, Moldova”! Echipa matinală TVR Iaşi vă invită luni la cafea, bună dispoziţie şi informaţii utile din regiunea Moldovei.

 

Roxana Costaş
Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Mergem la cumpărături de dimineaţă. Până aici nimic neobişnuit, diferenţa este că shoppingul pe care îl vom “practica” va fi unul de caritate. Asociaţia Mai Bine a lansat Bazarsolidar.ro, un proiect prin care încurajează cumpărăturile solidare, iar banii obţinuţi din vânzări ajung la familiile nevoiaşe. Cum funcţionează această platoformă ne spune managerul proiectului, Laura Păduraru.

Pentru prima oară în nord-estul ţării, cei mai buni traineri şi coacheri din România îţi arată paşii de succes în dezvoltarea profesională şi personală în cadrul unui eveniment unic: Maratonul Speakerilor. Timp de două zile se vor aborda teme precum excelenţa în leadership, psihologia motivaţiei, tehnici de negociere, vânzări într-un mediu competitiv, resurse de training & assessment, primii paşi în cariera financiară. Luni aflăm, în avans, care este drumul spre reuşită de la unul dintre speakeri, George Adrian Oprea.

De la cumpărături vă invităm la festivalul de muzică folk ce debuteză luni. Folk’n’Iaşi 2013 se desfăsoară în perioada 25-28 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor şi Ateneul Tătăraşi. În fiecare zi vor susţine recitaluri artişti cunoscuţi ai muzicii folk. În platoul TVR Iaşi vor paşi Adi Bezna şi Cătălin Ungureanu pentru a ne împărtăşi dragostea pentru acest gen muzical şi, bineînţeles, pentru a ne cânta.

Ştim că v-am făcut curioşi! Toate aceste subiecte plus alte surprize vă aşteaptă luni, începând cu ora 08.00, la TVR Iaşi.
Tot luni dimineaţă veţi putea urmări un interviu realizat de Steliana Orăşanu cu invitata specială a Festivalului Crystal Stars 2013, Tanay Jackson.

Ediţia de anul acesta a fost dedicată megastarului Michael Jackson, iar acest moment a fost marcat prin prezenţa nepoatei acestuia, Tanay Jackson. Unul dintre motivele pentru care Tanay a venit în România a fost susţinerea campaniei de strângere de fonduri pentru copiii săraci din deşertul Chalbi, din nordul Kenyei. Eveniment caritabil pe care postul regional TVR Iaşi îl susţine.

Tanay Jackson este compozitoare, dansatoare profesionistă şi solistă. Acest lucru a putut fi remarcat în recitalul pe care cântăreaţa l-a susţinut în cadrul Festivalului "Crystal Stars Music Fest" de la Iaşi.

18:30 Reporter special

- Vocația matematicii la elevii olimpici Realizator - Vasile Arhire

19:00 Ziua bună de la Iași

 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi