loader
Foto

Începem ziua cu „Bună dimineaţa, Moldova!”

Miercuri, 2 aprilie, Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă de la ora 8.00 cu informaţii necesare pentru a vă crea ziua perfectă.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Casa Naţională de Pensii a implementat un serviciu electronic prin care aflăm date despre sistemul de pensii şi asigurările sociale. Adriana Grecu, director al Casei Judeţene de Pensii din Iaşi ne oferă mai multe detalii cu privire la modalitatea prin care ne putem deschide un cont personal.

Prof. Evanthia Papaefthymiou vine în studioul TVR Iaşi însoţită de elevii premiaţi la Olimpiada Naţională de Limba Neogreacă. Cât de dificile au fost subiectele şi ce urmează pentru aceşti tineri, aflăm mâine dimineaţă.

Alimentaţia echilibrată este energia organismului. Primăvara ne oferă fructe şi legume care ne pot ajuta să ne refacem după o iarnă grea. Despre diete şi cum trebuie adaptate acestea în funcţie de fiecare organism discutăm cu Adina Rusu, specialist în nutriţie şi dietetică.

 

Bună dimineața, Moldova

Realizator: Horia Gumeni

Miercuri, 2 aprilie, ora 8.00

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi