loader
Foto

Începem o nouă săptămână cu „Bună dimineaţa, Moldova!”

Echipa matinală formată din Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă cu zâmbetul pe buze alături de invitaţii lor.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

De la prima oră a dimineţii facem o „Pledoarie sentimentală enesciană”. Despre moştenirea artistică lăsată de George Enescu discutăm cu Mihai Zaborilă, autorul volumului.

Corul de cameră „Armonia” ne invită la un nou spectacol ce va avea loc luni seară, de la ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. Dirijorul corului, prof. Valeriu Gâdei, ne prezintă povestea „De la madrigale... la Beatles”.

„Practică azi pentru jobul de mâine!” este îndemnul adresat tuturor studenţilor. Care va fi programul proiectului şi cum pot beneficia tinerii de consiliere aflăm de la prof. dr. ing. Daniela Tărniceriu, director al Departamentului de Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, care vine în studioul TVR Iaşi însoţită de studenţii Sergiu Schipor şi Emanuel Botezat.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi