loader
Foto

În haine noi la început de sezon

Jurnalul Regional TVR Iaşi abordează un nou format odată cu grila nouă!

 

Telejurnal TVR Iaşi

Principalul grupaj de ştiri din zona Moldovei, Jurnalul Regional, debutează în noua grilă TVR Iaşi cu o schimbare de format şi a orei de difuzare. Începând de luni, 5 octombrie 2015, jurnalul va fi difuzat în timpul săptămânii de la ora 18.30 pe TVR Iaşi regional şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi în format 16x9.

Grafica Jurnalului Regional TVR Iaşi se schimbă de asemenea. Noile elemente grafice sunt dinamice şi potrivite cu noul decor.

Gazdele jurnalului rămân însă aceleaşi. Cu Roxana Bratec şi Andreea Monea vă puteţi întâlni dimineaţa între orele 7.00 – 8.00 la Jurnalul TVR 1, dar şi seara pe TVR Iaşi.

“Este o nouă provocare pentru echipa Jurnalul Regional TVR Iaşi. Schimbările sunt nu doar de ordin estetic, cât şi editorial. Ne dorim mai multă prezenţă în viaţa comunităţii şi informaţii proaspete şi folositoare telespectatorului.”

Liviu Tudorache, jurnalist senior TVR Iaşi

Jurnal Regional TVR Iaşi

Luni – vineri, ora 18.30

Reluare: ora 21.30

Sâmbătă – duminică, ora 18.00

TVR Iaşi şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

21:30 Reporter special

- Mediciniștii străini ai IașuluiRealizator - Ioana Doleanu
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi