loader
Foto

"În căutarea esenţei" - interviu cu psihoterapeutul Menis Yousry

Emisiunea "România diversă" ne prezintă un interviu cu Menis Yousry, psiholog şi psihoterapeut britanic de origine egipteană. Sâmbătă, de la ora 15:30, la TVR 3, şi duminică, de la ora 19:00, la TVR Iaşi.

 

Laura Lucescu
România diversă

Cum să schimbăm ceea ce credem că suntem şi cum să devenim cine suntem cu adevărat? Răspunsurile le puteţi afla din emisiunea "România diversă", din interviul realizat cu psihologul şi psihoterapeutul britanic, de origine egipteană, Menis Yousry.


Dr. Menis Yousry lucrează ca terapeut de peste 20 de ani cu oameni din întreaga lume. Foloseşte competenţele sale inovative şi propria cercetare pe tema constiintei umane. Lucrează cu participanţii cursurilor sale într-un mod unic, creând o conexiune puternică cu aceştia, conexiune care merge mai departe de interpretarea verbală, până la zone emoţionale profunde din subconştient, dezvăluind şi eliberând amintirile şi blocajele care ne influenţează toate acţiunile şi comportamentele.

Sâmbătă, 13 februarie, ora 15.30, pe TVR 3 şi duminică, 14 februarie, ora 19.00, urmăriţi prima parte a interviului "În căutarea esenţei...".

ROMÂNIA DIVERSĂ: În căutarea esenţei – prima parte

Realizator : Laura Lucescu

TVR Iaşi: duminică, 14 februarie 2016, ora 19.00

Reluare: luni, 15 februarie 2016, ora 13.00

TVR 3: sâmbătă, 13 februarie, ora 15.30

12:00 Invitație la spectacol

- DAM, Galeriile Dana Realizator - Violeta Gorgos

13:30 Reporter special

Realizator - Ioana Doleanu
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi